flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРО ПОРЯДОК РОБОТИ СУДУ ПРИ ОГОЛОШЕННІ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

17 серпня 2022, 13:49

                                                                   

                           

    ПРО ПОРЯДОК РОБОТИ СУДУ ПРИ ОГОЛОШЕННІ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

                 ХУСТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

                   ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про порядок роботи суду при оголошенні повітряної тривоги

Відповідно до Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 №64 (зі змінами), відповідно до статті 30 Кодексу цивільного захисту України, відповідно до рішення Ради суддів України «Щодо вжиття невідкладних заходів для забезпечення сталого функціонування судової влади в, Україні» від 24 лютого 2022 року №9, Рекомендацій Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану від 03 березня 2022 року, з метою забезпечення безперервної роботи Хустського районного суду Закарпатської області та збереження життя, здоров'я і забезпечення безпеки працівників та відвідувачів.

 

НАКАЗУЮ:

1.     У разі оголошення сигналу «повітряна тривога» працівникам та суддям Хустського районного суду Закарпатської області невідкладно прослідувати до найближчої захисної споруди цивільного захисту (укриття) або до коридору суду, розташованого на першому поверсі, як найпростішого укриття з метою дотримання правила двох стін.

2.     У разі сигналу «повітряна тривога» суддям Хустського районного суду Закарпатської області оголошувати перерву в розгляді справ.

3.     В період оголошення сигналу «повітряна тривога», встановити перерву в роботі суду (неробочий час).

4.     Співробітникам Служби судової охорони:

   4.1. Забезпечити вихід відвідувачів Хустського  районного суду з будівлі суду під час     оголошення сигналу «повітряна тривога».

  4.2. Обмежити допуск в приміщення Хустського районного суду Закарпатської області відвідувачів суду до оголошення сигналу «відбій повітряної тривоги».                   »

5.  Відновлювати роботу суду після сигналу «Відбій повітряної тривоги».

6.  Головному спеціалісту з інформаційних технологій Івану БІЛЯКУ, забезпечити оприлюднення цього наказу шляхом розміщення на вебсайті Хустського районного суду Закарпатської області, інформаційному стенді у коридорі Хустського районного суду Закарпатської області.

7.      В.о. спеціаліста з питань персоналу Івану БІЛЯКУ ознайомити з цим наказом суддів та працівників апарату суду.

8.   Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

      В.о. голови суду                                                                         Олена ЛУК’ЯНОВА