flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася нарада працівників апарату суду

05 червня 2013, 15:59

             Відбулася нарада працівників апарату суду, яку провів керівник апарату Синьо М.М. В ході наради розглянуто низку актуальних питань діяльності суду, зокрема:

-         наголошено про неухильне дотримання трудової дисципліни згідно з Правилами внутрішнього трудового розпорядку;

-         звернуто увагу працівників апарату суду про дотримання ними графіку надання відпусток на 2013 рік;

-         наголошено про наказ керівника апарату суду № 26 від 04.06.2013 року щодо призначення Сідак Т.В. відповідальною за приймання, облік, зберігання і знищення речових доказів у кримінальних, цивільних, адміністративних справах і справах про адміністративні правопорушення та ведення журналу обліку речових доказів.

Керівник апарату суду звернув увагу помічників суддів та працівників канцелярії суду на необхідність вчасного та правильного внесення даних у комп’ютерну програму документообігу суду, що стосується статистичних карток на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальне провадження та взагалі обліково-статистичних карток по справах.

Також, керівником апарату суду повідомлено про лист ДСА України від 01.06.2013 р. № 15-3182/13 стосовно електронних цифрових підписів, що здійснює Інформаційно-довідковий департамент Міндоходів для подальшої роботи працівників апарату суду по зазначенню реєстраційних номерів облікових карток платників податків боржників та стягувачів у виконавчому листі.